Om konkurransen

Vil du designe en HYBRID? Slik gjør du:

Ta utgangspunkt i photoshop-filene du mottar via skjemaet på forsiden av vår allerede iøynefallende storselger Toyota C-HR Hybrid.

Konkurransen går ut på å visualisere hybrid på din måte. Hva betyr hybrid for deg? Hva skiller hybridbiler fra andre biler? Hvordan bidrar hybrid til et bedre miljø? Les deg gjerne opp om hybrid på jaegerbil.no/hybridteknologi, legg hodet i bløt og bli med i konkurransen.

Den heldige vinneren får et gavekort på hele 20.000 kroner levert av Platou Sport. I tillegg blir vinnerbidraget realisert gjennom foliering på en av våre lekre C-HR demobiler. Det er med andre ord store gevinster i potten – akkurat som ved å velge hybrid. Og kanskje blir det ditt design som ruller rundt i gatene på nyåret?

En fagjury velger ut de beste bidragene og sender dem videre til finalerunden. Den avgjøres ved en avstemning på jægerdesigner.no.

Alle kan bli med på moroa, her er det ingen begrensinger på alder, yrke, gruppestørrelse eller noe som helst – kun kvaliteten på bidraget betyr noe. Les mer om konkurransevilkårene her.

Har du noen spørsmål knyttet til konkurransen? Send oss gjerne en mail på hybriddesign@jaegerbil.no.

Lykke til!